onsdag den 23. oktober 2013

Det alternative

Vinteren er over os og det samme er forkølelser og influenza og uf.. hvor man ikke gider ondt i halsen tilstoppet  bihuler samt feber.
Godt man har sørget for at få fyldt sit hus apotek op.. vel og mærke den alternativ :)

Et godt middel som virker er  Argentit comp som er et homøopatisk lægemiddel fra  firmaet Allergica. Ved akut tages 50 dråber i et glas vand slurkvist over en halv time  -
ved akut vil det sige når man mærker en opstart til en forkølelse derved kan man forkorte og lindre en forkølelse. Tages som en kur med 10 dråber i lidt vand tre gange dagligt.
Hvis organismen ofte ikke har kræfter til at sætte helbredende reaktioner i gang, er Argentit comp. blevet et vigtigt lægemiddel til at få menneskets immunsystem i gang på en sund måde.
Argentit comp. anvendes ved akutte betændelser med høj feber.
Ved de forskellige betændelser man kan få som bl.a. blærebetændelse kan man anvende andre specifikke midler sammen med Argentit comp.
Der har været fornylig i et af dagbladende skrev om Echinaforce dråber er virkningløs.

I BT stod der:
 En række naturlægemidler, herunder Echinaforce, bliver kaldt virkningsløse, og man har atter trukket en ekspert op af hatten, som kan understøtte artiklens vinkel og postulat. Formanden for Dansk Selskab for Almen Medicin, Lars Gehlert Johansen, er citeret for at sige (om Echinaforce):

- Jeg kender ikke produktet, og jeg tror, at jeg ville kende det, hvis det virkede.

Echinaforce er baseret på planteudtræk af blomst, stængler og rod af echinacea pupurea, kaldet rød solhat, og midlet er kendt for at styrke immunforsvaret. Midlet er jævnlig blevet testet, og flere videnskabelige undersøgelser er samlet i den højt respekterede Cochrane database, hvor man kan se, at midlet både kan forhindre og forkorte forkølelser.

Så sammen lagt er både Argentit comp. og Echinaforce  et godt middel til vores immunforsvar og det virker.
OBS:

Søg altid læge - ved alvorlige symptomer.Søg læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati.Ophør med lægeordineret medicien  skal være i samarbejde med lægen.