fredag den 15. november 2013

Zoneterapi

Zoneterapi er efterhånden rigtig mange mennesker som kender eller selv har prøvet men der er også mange som ikke ved at det er en behandlings form på lige fod som andre behandlinger som det offentlige giver tilskud til.
I dag kan man ikke i nu få tilskud til zoneterapi fra den offentlige sygesikring men til gengæld giver sygeforsikringen danmark tilskud i op til 10 behandlinger på et behandler år. Man kan også  få tilskud igennem sin sundhedsforsikring.

Har været ude og holde et foredrag for 20 kvinder  på 50+, og der var kun 5 som kendte og havde prøvet zoneterapi. Og det er rigtig ærgerligt for med de problemer man går med som kvinde i denne alder er zoneterapi en rigtig god behandlings form.
Overgangs alder, blærebetændelser, gigt og stress er nogen af de symptomer som kan afhjælpes med zoneterapi.
Kost, vitaminer og mineraler er også en vigtig del sammen med zoneterapi.
Hvordan vi lever er alt afgørende hvordan vores b.la. muskel/led og organer har det, for meget syremad som f.eks. hvidt brød, sukker, kød og stress giver en del ubalance i vores system og der med sygdomme.

At vælge en zoneterapeut er en som er medlem af en brancheforening og er Register Alternativ Behandler.
Som RAB. zoneterapeut har jeg mange positive oplevelser med mit arbejde som jeg holder meget. At kunne hjælpe med at trykke og massere på fødderne.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar