lørdag den 11. januar 2014

Ufine metoder

Har på tænkt mig at købe bogen "Dødelig medicin og organiseret kriminalitet" af profsessor og leder af Cochrane  Instituttet Peter Gøtzsche. Ifølge ham, så kan medicinalindustrien sammenligens med en mafia. Han afslører de mafialignende metoder, som medicinalfirmaerne anvender overfor lægerne.
Fantastik flot at Peter Cøtzsche at afsløre hvad der forgår i medicinindustrien og deres ufine metoder; Lad os få uvildige læger, som også interesserer sig for andre helbredelsesformer end de strengt medicinske. Vi har brug for at hele det danske sundhedsvæsen endevendes og ændres, så hver patients individuelle ve og vel kommer i fokus frem for monetære interessers.

 Aldrig har så mange danskere spist så megen medicin som de gør i dag. Læger og forbrugere forholdes væsentlige informationer om uhensigtsmæssige bivirkninger, vi kan ikke være sikre på at lægerne er uvildige og måske tager vi medicin mod symptomer, som kunne være afhjulpet af hel naturlig vej.

Hvert år dør 3500 dansker af medicin.

Når vi går til lægen med diverse symptomer og som oftest kommer hjem med en recept på medicin, så regner vi med, at medicinen er velundersøgt og sikker at indtage. De færreste danskere er klar over, at indtag af medicin er årsag til rigtig mange dødsfald på verdensplan og faktisk betegnes som den tredjestørste dræber herhjemme - kun overgået af kræft og hjertesygdomme.Beregningerne er foretaget på baggrund af norsk og amerikansk forskning. Det er jo helt absurd at tænke på når man heller skulle tænke på mange andre alternative metoder hvor man går ud fra mennesket som helhed ren holistisk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar