mandag den 4. november 2013

allergi


                 Fakta om allergi - hvad er allergi ?
Allergi er en overfølsomhedsreaktion på et givent stof, som kroppen udsættes for.

Du har større risiko for at
udvikle allergi, hvis andre i din familie har allergi. Der er dog mange andre faktorer end arv, som spiller en rolle for, om vi udvikler allergi.

Det er forskelligt fra person til person hvor stor en påvirkning, der skal til, før man udvikler allergisymptomer.

Kroppen danner antistoffer mod stoffer i omgivelserne, som normalt ikke er skadelige. Der sker en overreaktion i immunsystemet i kroppen over for stoffer, som ellers normalt er uskadelige.

En allergireaktion udløses, når en person udsættes for det pågældende allergen, f.eks. pollen, husstøvmider, dyr, fødevarer m.m. Symptomerne er ofte høfeber, astma, eksem, mavegener og nældefeber.


 
Regelmæssige behandlinger hos zoneterapeuten kan lindre symptomerne på allergi. Endda så meget, at antihistaminer og øjendråber ofte kan lægges på hylden.
 

Næsten én million danskere lider af en eller anden form for allergi, der ofte viser sig som høfeber, nældefeber, eksem, mavegener eller andre overfølsomhedsreaktioner. For nogle mennesker viser allergien sig især i foråret, hvor pollen er en kraftig provokerende faktor, men s det for mange andre breder sig ud over hele året.

 

Erfaringer har vist, at patienter, der bruger zoneterapi, får styrket modstandskraften, får mere energi samt får reduceret nogle af følgevirkningerne af sygdommen. Behandlingen kan være med til at give patienten ressourcer til selv at finde årsag til allergien og mulighed for at undgå allergiske reaktioner.

 

Generelt viser det sig, at zoneterapi kan afhjælpe gener som snue og tilstoppet næse, rindende øjne, vejrtrækningsbesvær, træthed og nedsat livskvalitet - uden risiko for patienten.
 
Som RAB. Zoneterapeut ser jeg mange klienter som kommer i min klinik med enten pollen allergi eller fødevare allergi og som efter nogen behandlinger får en mærkbar god virkning med zoneterapi.
 
Fra Allergi til Energi - Prøv Zoneterapi.

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar