søndag den 3. november 2013

Grønsags juice

En juicepresser er noget af det bedste jeg har investeret i.
At presse frugt og grønsager samt havens ukrudt og så samtidig vide at det giver en god energi til kroppen, styrker immunforsvaret og så smager det godt.
En velsmagende grønsag og frugt juice som jeg drikker i fortiden er: æbel, appelsin, citron, ingefær, gulerod, rødbede og broccoli samt lidt hørfrøolie.
En sund energi drik fra morgenstunden, som indeholder alle de gode vitaminer og mineraler som styrker og beskytter kroppen.

At blande sunde økologiske koldpresset olie i, giver en langt bedre optagelse af de fedte opløselige vitaminer. Derudover kan sunde olier give stabiliseret blodsukkere, hæve forbrændingen og holde kroppen " kørende" i længere tid. Mindsker trangen til sukker og andre søde sager er kun en af mange andre "bivirkninger".  Fedtstoffer er også vigtig for hormonbalancen, nervesystemet, immunforsvaret, aktiveret i celler ( heri blandt stofskiftet) hjertefunktion, ens humør og meget andet. Også vores hud har godt af sunde fedtstoffer, er med til at beskytte mod hud problemer.


 
Link til Mads Bo Pedersens råd om Juice:
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar